Ierland

Breadalbane hou...
Breadalbane house Breadalbane house
Breadalbane House, een VisitScotland 3-sterren B&B, is gelegen in het schilderachtige dorp Killin, gelegen aan de westelijke punt van Loch Tay en ligt in een onvergelijkbaar mooie regio in het hart van Schotland temidden van de uitlopers van een 3000-voet gebergte met de bekende piek Ben Lawers en de Tarmachan bergrug. Ervaar de overvloed aan wild in natuurlijke omgeving van de omliggende heuvels, en fotografeer bijzondere berggewassen.

 Wij werden gastvrij ontvangen door Wouter en Desiree, de uitbaters die oorspronkelijk uit Nederland komen. Dat maakt de communicatie wel eenvoudiger. Desiree kookt een prima ontbijt, probeer het volledig Schots ontbijt maar eens. 's Avonds kun je lekker en gezellig eten in het restaurant dat aan de brug ligt als je Killin in rijdt. Vergeet niet voor dat je weer weggaat een een bezoek te brengen aan de souvenirwinkel.

 

Odonabhains
Odonabhains Odonabhains

O'Donnabhain's ligt in het centrum van Kenmare en beschikt over kamers met een tv, een eigen badkamer en gratis WiFi. B&B O'Donnabhain's heeft gratis parkeergelegenheid en een gastronomische bar die traditionele gerechten serveert.

De ruime kamers zijn erg stil en bevinden zich op afstand van de straat en de bar. Ze zijn voorzien van een telefoon, een föhn en thee- en koffiefaciliteiten.

U kunt genieten van gastronomische gerechten, zoals verse vis uit Castletownbere of mosselen uit Kenmare. Er wordt elke dag een warm ontbijt geserveerd en er is een eetgedeelte in de buitenlucht.

In het hoogseizoen verzorgt de traditionele bar geregeld Ierse livemuziek. De bar schenkt een uitstekende selectie lokale ales, wijnen en gedistilleerde dranken.

 

Deze website maakt gebruik van cookies enkel om de website goed te laten functioneren, er wordt geen persoonlijke data vastgelegd.
Ok