Er druppelen via verschillende kanten berichtjes binnen van motorrijders die ook graag naar Noorwegen willen gaan. Wij hebben er eigenlijk nooit aan gedacht dat er misschien motorrijders met ons willen meerijden. Dat is weer nieuw. We hebben deze site opgezet als een verslag, nooit gedacht dat het ook een soort van reclame is. Hoe is dat als bij een groepje dat elkaar al langer kent, mensen bijkomen die nog niet bekend zijn met de anderen?  Is het niet moeilijker om plek voor overnachting te vinden als er meer rijders zijn?

We krijgen leuke reacties op onze site dat is leuk om te horen! De echte rit moet natuurlijk nog komen maar we zijn er natuurlijk nog volop mee bezig. We proberen het hele proces inzichtelijk te maken, vandaar ook dit artikel. Ik ben nog aan het schrijven aan een artikel over communicatie dat vordert al aardag. Ik streef ernaar dit volgende week te posten.

Deze website maakt gebruik van cookies enkel om de website goed te laten functioneren, er wordt geen persoonlijke data vastgelegd.
Ok